Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 
over-nbot

Bestuur NBOT
Sabrina Oostveen

PenningmeesterSabrina

Werk:

Orthopedisch Technoloog bij Centrum Orthopedie Rotterdam.

Waarom gekozen om O(S)T’er te worden:
Door verschillende gebeurtenissen in mijn pubertijd kwam ik in aanraking met een orthopedisch bedrijf. Hier raakte ik geïnspireerd door het vak en wist ik dat ik ook later mensen op dezelfde manier wilde helpen. De combinatie tussen de medische zorg en de sociale en technische aspecten spraken mij enorm aan.

Motivatie om in bestuur NBOT te gaan:

Inmiddels alweer wat jaren verder als werkende OT’er en ST’er ben ik het vak meer en meer gaan waarderen. Ik vind het belangrijk dat het vak en de ambacht blijft bestaan . Ik heb samen met de NBOT al veel stappen gezet en veranderingen, waaronder ook het KWOT, weten te realiseren. Ik vind het daarom nu ook belangrijk dat de kwaliteit in ons beroep gaat groeien en wij de orthopedisch technoloog op de kaart zetten. 

Persoonlijk doel met NBOT:

Inmiddels al  4 jaar werkzaam (2020) als NBOT bestuurslid. Hiervan ben ik de afgelopen 2 jaar ook het Penningmeesterschap erbij gaan doen.  Mijn persoonlijke doel bij de NBOT is om  de Orthopedisch technoloog een sterkere positie te geven binnen  Nederland en aan de buiten wereld te laten zien dat wij een fantastisch vak hebben.  Ik vind het daarom ook belangrijk om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.  


Sieta Ludema

Algemeen Lid – commissie symposiumsieta 2

Werk:

Orthopedisch Technoloog bij Orthopedie Techniek Noord Nederland

Waarom gekozen om O(S)T’er te worden:
Uit fascinatie voor het menselijk bewegingsapparaat en interesse in techniek. Ik kende dit beroep niet, maar vond precies wat ik zocht na uren googlen.

Motivatie om in bestuur NBOT te gaan:

Binnen onze vereniging is nog heel veel moois te bereiken. Het is ontzettend leuk om hier actief over mee te denken en zo iets extra's te doen voor ons vak.

Persoonlijk doel met NBOT:
Het samenbrengen van alle mensen met passie voor ons vak, elkaar scherp te houden en zo onze cliënten het beste te kunnen bieden.