Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

ALV 2024

Geplaatst op 11-06-2024  -  Categorie: Algemeen

Op 17 april 2024 hebben wij onze Algemene Leden Vergadering (ALV) gehad te Utrecht. Het was weer een succesvolle ALV, waarbij wij ook veel nieuwe input vanuit de leden hebben gekregen. Log in onder tabblad 'Mijn NBOT' om de notulen van dit jaar terug te vinden.

Ook heeft Sabrina Oostveen per ingang van 17 april 2024 het NBOT-voorzitterschap overgedragen aan onze nieuwe voorzitter Janick van Hal. In de afgelopen jaren is Sabrina met trots voorzitter geweest van onze vereniging. Met nog één jaar te gaan als algemeen bestuurslid zal zij het bestuur dit jaar nog ondersteunen en er zorg voor dragen dat Janick van Hal zijn voorzitterschapsrol volledig kan overnemen.

Zo zal het bestuur verder blijven gaan om de verbindende factor te blijven in het orthopedische werkveld. Onderwerpen die hoog op het lijstje staan, zijn het ontwikkelen van een platform met als doel de constante, interactieve verbinding van onderzoek, vraagstukken, studenten en bedrijfsleven op alle relevante thema's voor NBOT op te zetten. Daarnaast staat het ondersteunen van de orthopedisch (schoen)technologen van het behalen van de KWOT-herregistratie in de spotlights. Het bestuur gaat voor stabiliteit en wil ervoor zorgen dat de NBOT-leden de meerwaarde van hun lidmaatschap nog beter gaan ervaren.

Op naar een mooie toekomst met z’n allen!