Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Accreditatie aanvragen als scholingaanbieder

Geplaatst op 12-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Als scholingsaanbieder kan je een account aanmaken via de website www.kabiz.nl . Wanneer je dit gedaan hebt, ben je bekend als scholingsorganisatie. Om vervolgens een scholing aan te vragen, zitten kosten aan verbonden. Zodra je de scholing indient, is het noodzakelijk om de volgende punten aan te leveren:

- De inhoud van de onderwerpen

- Het programma

- De begin en eindtijd

- Ook voorbereiding, of zelfstudietijd telt mee voor de punten!

 

Waarom accredatie aanvragen voor je scholing?

Dan komt de scholing in de opleidingsagenda te staan op Kabiz én de NBOT site. De OT'er ziet hier gemakkelijk een overzicht van alle scholingen en weet dan dat de scholing is beoordeeld op inhoud. Als aanbieder weet je zeker dat de deelnemers punten kunnen krijgen voor de scholing, waardoor deelnemers eerder bereid zijn de scholing te volgen. Als deelnemers zelfstudie zullen verrichten voor de scholing, wordt dit ook meegenomen door KABIZ voor het verlenen van accreditatiepunten aan de Orthopedisch (schoen)Technologen. 

Zie het dus gelijk als promotie om meer aanmeldingen te genereren!

Bij een niet-geaccrediteerde scholing heb je minder zekerheid.

 

In hoeverre mag er sprake zijn van branding?

Bij teveel branding, wordt er een vragenlijst uitgezet bij de deelnemers. Uiteraard mag een specifiek product toegelicht en uitgelecht worden. Echter willen we voorkomen dat er teveel scholing wordt gegeven over een specifiek product zónder dat er een vergelijking gemaakt wordt. Dit kan dan ook algemeen gehouden worden.

 

Vragen?

ofni.[antispam].@kabiz.nl

eitatidercca.[antispam].@kabiz.nl